Várospiknik // Beszélgetés az urban poetry-ről

Imádom a városi nyüzsgést, a színes házfalakat, a kulturális pezsgést, a keskeny utcácskákat, a szivárványt az épületek felett, a havas háztetőket, a sárga villamost, a kávéházak csöndes teraszait, az utcára kiáramló péksütemény illatot és a város hangjait.

Te mit szeretsz a városi környezetben? Találkozzunk és osszuk meg egymással.

A Várospiknik a Városkommunikáció programja, ahol a városi környezetben nyílik lehetőség beszélgetni a városról. Aktuális városfejlesztési projektekről, köztéri művészetekről, a város és a művészetek viszonyáról, élményekről, miközben kockás plédeken ücsörgünk, házi limonádét szürcsölünk és házi süteményeket majszolunk. Nincsenek előadók, nincsenek keretek, csak mi vagyunk, városlakók, akik megosztják egymással gondolataikat, tapasztalataikat, érzéseiket és élményeiket. Kerekasztal beszélgetés, aminek MI vagyunk a főszereplői.

Az első várospiknik témája az urban poetry lesz. A Városkommunikáció blogon néhány napja indult sorozat adta az ihletet, mert sok pozitív visszajelzés érkezett vele kapcsolatban. Gyere gyerkőccel, barátokkal, kutyával, biciklivel, longboarddal vagy amivel jól esik.

Gyere beszélgess a városról, beszélgess a várossal és hozz magaddal egy olyan verset, amiben megjelenik a városi környezet. Ja, a plédet és a szürcsölnivalót se felejtsd otthon!

 

Időpont: 2013. augusztus 15. (csütörtök) 18.00 - 21.00

Helyszín: Margitsziget, szökőkút

 Facebook event ITT érhető el.


piknik-varoskomm-small.jpg