Cirkuszi lakókocsiból kialakított galéria járja Budapest utcáit

Közel egy éve járja Budapest utcáit a használton kívül lévő cirkuszi lakókocsi helyreállításával létrehozott kis guruló galéria, print- és dizájnbolt, a TRUEWHY SALOON. 2011-ben a Sziget fesztiválon debütált, majd szeptemberben feltűnt a Falk Art-on, később a Nagycirkusz előtt fogadta látogatóit és vevőit. A TRUEWHY SALOON megálmodója Matyasi Gábor fotóművész, akinek köszönhetően új élményben lehet részünk Budapest utcáin sétálgatva. 

truewhy.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A cirkuszi köntösbe bújtatott művészeti galéria belül egy korszerű kiállítótérrel rendelkezik, ami helyszínt biztosít kiállításoknak, előadásoknak és filmvetítéseknek is. Különlegessége, hogy a belső tér mágnesfalakkal van ellátva, amelynek köszönhetően könnyen átalakítható és a lehető legjobban kihasználható a rendelkezésre álló tér. A galériában kiválasztott képek megvásárlására lehetőség nyílik a helyszínen, így ha valaki beleszeret egy képbe, akkor akár tud vele távozni.

Aki kíváncsi, most a Budapest Park-ban tekintheti meg a cirkuszi lakókocsiból kialakított galériát. Egy év alatt ez a negyedik helyszín, ami jól mutatja, hogy a mozgó galéria gyakran megáll hosszabb-rövidebb időre. Bízom benne, hogy időként majd útjára indul és lesznek olyan napok, amikor Budapest különböző pontjain is feltűnik.

truewhy2.jpg