Metró illúziók - remix kettő: lájkolj és nyerj!

 A metró illúziók blog (a MILL) az embereket körülvevő metró-téret dokumentálja. A blog kísérleti fejezete volt a MILL REMIX, a kísérlet sikerült, ezért következhet a második megálló. Most nyolc alkotó művész indult el földalatti utazásra, hogy egy-egy választott képből inspirálódva új történeteket tárjanak elénk.

Germán Fatime misztikus világában egy rejtélyes lény bújt át közénk a túloldalról. - Gombos Gáspár víziójában az önmagával viaskodó lélek drámája vetődik a földalatti világra. - Jobbágy Csaba konstruktivista fantáziájának a főszereplője atomokra bomlik, hogy majd új alakot öltsön. - Milan Vuckovic hercegnője a mesés Kelet világába repít, egy csipet balkáni humorral fűszerezve. - Paár Zoltán fantáziája egy régmúlt társadalomba kalauzol. - Szabó-Lencz Péter (Petyka) képén árad a kockás-sávos hegy forrása, így aztán jól jön egy gumicsizma is. - Vasvári Péter egy csábító, de veszélyes játékra hívogat minket. - Veres Máté hétköznapi szkifijéből megtudhatjuk, hogy talán mi vagyunk az utolsó remény.

Az első kör alatt kialakult hagyományt követve a  második remix-hez is társul egy játék a metró illúziók facebook oldalán. Az ide feltöltött alkotások közül a legtöbb Like-ot kapó remix szerzője egy  régi idők hangulatát idéző „35 mm filmszalag USB drive”-val lesz gazdagabb. A március 26-ig valamelyik remixet lájkolók között pedig egy menő, piros „Retro TV ébresztőórát” sorsolunk ki! Vagyis érdemes buzdítani és persze Like-ot nyomni is!

Címkék: metró