Programajánló: MÜSZI nyitogató - urbanisztikai nap

muszi_1.pngA Művelődész Szint (MÜSZi ) egy komplex kulturális és civil közösségi tér, mely egyidejűleg ad helyet közösségi tevékenységeknek, nyilvános művészeti és társadalmi eseményeknek, valamint zárt ajtók mögött folyó műhelymunkáknak. Ma indul nyitogató / támogató hetük, amelynek első napján az urbanisztika áll a középpontban: a KÉK szervezésében a Gruen-hatás című filmet vetítik, utána beszélgetés Kádár Bálint (BME), Radványi Gábor (Futureál), Zubreczki Dávid (urbanista blog) és Polyák Levente (KÉK) részvételével. 

A  MÜSZi NYiTOGATÓ támogatói héten (2012.09.10-16.) napi bontásban ízelítőt kaphatunk az egyes témakörökhöz tartozó topikokból, vendégelőadókkal, kerekasztal-beszélgetésekkel és zenei, valamint képzőművészeti kísérőprogramokkal. Vezetett túrák során felfedezhetik a legendás épület harmadik emeletének titkait és rejtett értékeit, bepillantást nyerhetnek a MÜSZi alkotóközösségének stúdióiba és személyesen is találkozhatnak a művészekkel.

A programokra a belépő egységesen 500 forint melyet a MÜSZi jövőbeni működésére és (sz)épülésére fordítunk. 

Szeptember 10. hétfő – urbanisztika, város 

18:30 Kapuavató performansz

19:00 Polyák Levente – LAKATLAN – köztes terek és térhasználatok Közép-Európában

A Gruen-hatás - 2009, 50 perc, színes feliratos osztrák film R: Anette Baldauf & Katharine Weingartner

20:00 Beszélgetés a vásárlási minták és üzlettípusok átalakulásáról, illetve ezeknek a városokra gyakorolt hatásáról. Vendégek: Kádár Bálint (BME), Radványi Gábor (Futureál), Zubreczki Dávid (urbanista blog) Moderátor: Polyák Levente (KÉK)

21:00 Körbevezetés a MÜSZi tereiben

Forrás: Facebook event, ahol a támogatói hét többi programját is megtaláljátok!