Best of Stilblog - Design Hét Special

A Stilblog lányoknak köszönhetően harmadszor kerül megrendezésre a  Best of Stilblog, ezúttal a Design Héttel összefonódva. Szeptember 29-én ott a helyünk a Toldi Moziban, hiszen azt már tudjuk, hogy ez az esemény mindig sok újdonságot, izgalmas programokat és jókedvet hordoz magában.

bosplakat.jpg

A helyszínen élőben is találkozhatunk a Stilblog cikkekből már ismert tehetséges tervezőkkel (például a La Fragile, Ducsai Judit és az YKRA is árulja majd termékeit), részt vehetünk a Cellux Csoport felnőtteknek szóló öko-design workshopján, majd beülhetünk a moziterembe is, ahol néhány további kedvenc alkotó vetítettképes előadás által mutatja be aktuális és izgalmas projektjét. Bemutatkozik Kőrös Benedek formatervező, Csabay Ferenc divattervező, Laki Eszti grafikus és Káldy Juli divattervező is.

S hogy a rendezvény palettája tovább színesedjen, a művészeti kavalkád még dokumentumfilm vetítéssel (PressPausePlay a svéd House of Radontól) és a Spacesh!t koncertjével is tarkul a Soundkitchennek köszönhetően. Ahogy eddig is, napközben a zenéről a Lamantin DJ-k gondoskodnak.

És vár Ránk még valami, egy izgalmas meglepetés a Stilblogtól…

A program a Design Hét Budapest 2012 eseménysorozat hivatalos része.

További információ és a részletes program a Best of Stilblog honlapján olvasható!

Időpont: 2012. szeptember 29. 12-22h
Elérhetőség: Toldi Mozi (1054 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 36-38.)

(via hg.hu)

Címkék: design, stilblog