Két éves a Városkommunikáció blog

Hihetetlen, de a tavalyihoz hasonlóan, ismét lecsúsztam a blog születésnapjáról. De legalább most nem fél hónappal, csak három nappal... De, ami igazán fontos: köszönöm Nektek, kedves Olvasók, hogy folyamatos visszajelzéseitekkel és észrevételeitekkel támogattok engem és a Városkommunikáció blog életét.

Nagy öröm számomra, hogy napról-napra egyre többen követitek a blog eseményeit és hogy egyre többen járultok hozzá a blog tartalmához. Ez fontos nekem, mert azt gondolom, hogy közösen  lehet előrelépni és célokat megvalósítani. Imádom a városi létet és nagyon örülök, hogy ezzel sokan vagyunk így :-)

A harmadik évnek nagy tervekkel indulok neki és továbbra is nagyon számítok az együttműködésetekre! Szeretném a tartalmakba jobban integrálni az egyetemen tanultakat és jobban bemutatni azokat a kutatásokat, projekteket, amikben részt veszek. Ezen kívül sok új ötletem van, ezekre előbb-utóbb fény derül. Köszönöm az eddigi figyelmeteket és bízom benne, hogy időnként sikerül olyan dolgokat mutatnom, ami színesíti a mindennapokat

Helló harmadik év, remélem sok újdonságot tartogatsz számunkra! :-)

love.JPG