Best of Stilblog - Design mindenkinek!

 A Stilblog Lányoknak köszönhetően újra Best of Stilblog lesz a Merlinben! Mindenkinek van még egy hete úgy szervezni a programját, hogy el tudjon menni. Design vásár, bringás és designer előadások és zenés-táncos mulatság várható! Kezdjük az áprilist egy jó programmal és méltón búcsúztassuk el a Merlint!

Újra megelevenednek a Stilblog bejegyzései! A bloggerlányok legújabb kedvenceivel 2012. április elsején találkozhattok a Merlin Színházban, nem, nem tréfa, ismét nagyon komoly design vásár várható, ami ezúttal még bringás szekcióval is bővül. Újdonság lesz továbbá az esti zenés mulatság is hazai énekes-dalszerzők közreműködésével, de a már megszokott vetítettképes előadások és workshopok sem hiányozhatnak.

A Stilblog első rendezvénye óta sok-sok kiváló képzőművész, divattervező, fotográfus, designer jelent meg a blogon, így hát elérkezett az idő, hogy a virtuális világból kilépve élőben is bemutatkozzanak az új kedvencek. A Merlin falai között olyan művészekre lelhettek, mint a Flatlab alkotócsapata, Szidonia Szep, vagy a Blind Chic – hogy csak néhányat említsünk. Mivel április elseje már igencsak tavaszi dátum, így a bringa szerelmeseire is gondoltak: mesés kerékpárokat és bringás kiegészítőket is kínál majd a vásár!

A délutáni órákat két előadás blokk is színesíti: először a kerékpározás nagymesterei számolnak be munkásságukról (Cyclechic, Merényi Dani, Csajbringa...), picit később pedig olyan művészek mesélnek, mint Vörös Gyöngyi & Illés István – Videodress, Reich Vanda & Varga Noémi építészek, a Flatlab tervezői és Kiss Miklós, hazánk egyik legismertebb fiatal grafikusa, aki ezúttal Goldenroach elnevezésű akcióművészeti projektjéről beszél majd. Este a zenészeké lesz a főszerep - Hó Márton, Kristóf Norbi, Poniklo Imre, Csató Józsi és Mórocz Tamás lépnek fel akusztikus gitár kíséretével. A koncertek érdekessége, hogy a dalszerző énekesek egymás dalainak feldolgozásával adják át egymásnak a stafétát.

Napközben a zenéről a Lamantin DJ-k gondoskodnak.

 

Best of Stilblog – program:

Április 1. Merlin

12.00-19.00 Design vásár

15.00 Cyclechic.hu presents: Bringaépítők és bringás designerek, bringás design előadások

17.00 Designerek előadásai – Videodress (Vörös Gyöngyi & Illés István), Reich Vanda & Varga Noémi, Flatlab, Kiss Miklós

19.00 Singer Songwriter akusztikus koncertek Hó Mártonnal, Kristóf Norberttel, Poniklo Imrével, Csató Józsival és Mórocz Tamással – Belépő: 500 Ft

Lamantin DJ-k

 

Tartsatok a Stilbloggal 2012. április elsején, köszöntsétek együtt a tavaszt és integessetek egy utolsót a hamarosan lebontandó Merlinnek!


Helyszín: Merlin Színház, 1052 Budapest, Gerlóczy u. 4.

Időpont: 2012. április 1. 12-20h

További információStilblogon!

Az esemény Facebook oldala itt!

Címkék: stilblog