Megnyitott a FUGA közösségi munkatere és munkahelyi büféje

Péntek este nyitotta meg kapuit a FUGA közösségi munkatere és munkahelyi büféje. Azért hoztuk létre ezt a munkateret, hogy helyszínt biztosítsunk a kreativitást igénylő egyéni és közösségi munkavégzésnek. Ahol van wifi, kis asztal, nagy asztal, konnektor, asztali lámpa, kávé, szörp, fröccs, sőt még lekváros kenyér is. Ahol építészeti kiállítások vesznek körül, ahol a könyvesbolt könyvei karnyújtásnyira vannak tőled és kérdezés nélkül leveheted őket a polcról, ahol nem baj ha hangosan beszélgetsz, ahol akár párnék közt a kirakatban is ücsöröghetsz a kezedben egy könyvvel.

A FUGA közösségi munkatere és munkahelyi büféje egy olyan helyszín, ami lehetőséget biztosít az építészeti és különböző művészeti ágakból érkező alkotóknak és mindenkinek, akihez közel állnak ezek a területek. Ami azokat az embereket várja, akik egyéni vagy közösségi munkavégzésre vágynak, és akik munkavégzési folyamatukba beletartozik a tudásmegosztás és együttműködés. Ha elakadtál a saját munkádban, kérdezd meg a melletted ülő véleményét vagy akár azt a személyt is, akitől 10 perccel korábban a kávédat kaptad - egész biztosan meg fogják osztani veled a gondolataikat.

A közösségi munkavégzés egyik nagy előnye hogy olyan szakterületek tudnak találkozni, amelyek egymást támogatva, még szélesebb kontextusban tudnak gondolkozni, alkotni, létrehozni. Úgyhogy aki érez magában ehhez kedvet, annak a FUGA-ban a helye. Ha nem szeretsz otthoni egyedüli ücsörögni a laptop előtt, de muszáj megírnod egy házi dolgozatot, akkor gyere, itt társaságban leszel. Ha csak beszélgetni szeretnél egy barátoddal, akkor gyere, itt fröccsöt is kapsz hozzá. Ha szeretnél egy megbeszélést tartani vagy egy interjút lebonyolítani, akkor gyere itt használhatod a laptopod és közben kávézhatsz is.

Tudásmegosztásra fel, hajrá közösségi munkavégzés!

 

Helyszín: FUGA Budapesti Építészeti Központ (1052 Budapest, Petőfi Sándor utca 5.)

Nyitvatartás: a FUGA nyitvatartási idejében, 10-19h-ig de rendezvények esetében tovább is!