Fedezd fel a várost: bringázz és nyomozz! 2 kerék, 1 rejtély, 3 óra izgalom

Fedezd fel a várost két keréken: pattanj nyeregbe és nyomozz!

A kifutón”

Czifra Róbert előtt – bennfentes vélemények alapján – roppant fényes jövő állt a divatszakmában. Kiváló fizikai adottságai, rátermettsége és szorgalma arra predesztinálták, hogy a világ legkeresettebb modelljei közé kerüljön. Azonban egy váratlan szörnyűség (a szörnyűség mindig váratlan) kettétörte ezt a karriert.Életének huszonharmadik évében, három nappal azelőtt, hogy egy neves cég meghívására Milánóba ment volna bemutatóra, a sors úgy döntött, elragadja életét.

A feladat:

Kideríteni, hogy ki, mikor, miért és hol tette el Czifra Róbertet láb alól! Egyik helyszínről a másikhoz tekertek, mindenütt az ügy egy-egy apró részletére derül fény a nyomozás során. Egy biztos: intenzív odafigyelést igényel, hogy a teljes és hibátlan megoldás birtokába jussatok. Vajon készen álltok? Csak egy módon derülhet ki...

A játék menete:

Találkozó a Budapestbike-ban (Wesselényi utca 13.). Itt kapjátok meg a nyomozáshoz szükséges útmutatást és a bicikliket. A környéken két feladat megoldása után a Horváth Kert felé veszitek az irányt, ahol A Kertben frissítő italokkal és egy kis harapnivalóval várunk benneteket. Ezután vissza a belvárosba, az első szakasz csak a bemelegítés volt! A további tíz feladat megoldását követően lerakjátok a bringákat a Budapestbike-ban. Ekkor, ha mindent helyesen oldottatok meg, már tudjátok ki Czifra Róbert gyilkosa, és milyen körülmények között tették el láb alól. A megoldásokat átadjátok a túravezetőtöknek, aki értékeli azokat. Az eredményhirdetés a szomszédos Doblo Bor Bárban történik majd, ahol mindenki a vendégünk egy pohár fröccsre, sörre, vagy limonádéra, hogy a várakozás az eredményhirdetésig se legyen tétlen. A helyes megfejtők között a túravezetőtök a Doblóban kisorsol egy üveg prosecco-t.

bringazzesnyomozz.jpg

Indulás: 2013. augusztus 10. reggel 10óra

Budapesbike központ, VII. kerület, Wesselényi utca 13.

Időtartam: kb. 3 órás program

Ár: 7000 Ft / fő

Az ár tartalmazza a 27%-os áfát, a kerékpárok, lánc, lakat, szükség esetén bukósisak bérleti díját, a túravezetők munkadíját, nyomozási útmutatót, reggelit aKertben, egy italt a Doblo Bor Bárban és a győztes nyereményét.

Facebook event