Gördeszkás felvonulás: SUPRA EUROPEAN TOUR 2013 & DESZKáS PIKNIK

2013 július 15-én, hétfőn, Budapesten a Supra közreműködésével és támogatásával Deszkás Piknik lesz, ezúttal exkluzív programmal.

SUPRA European TOUR 2013 és DESZKÁS PIKNIK – Július 15 (Hétfő)

Idén sem marad el a nyári gördeszkás szenzáció… A SUPRA FOOTWEAR csapata teljes fegyverzetben látogat BUDAPESTRE a SUPRA European Tour 2013 keretében.
Ami különleges ebben a csapatban, hogy annyira sokoldalú, mintha egy képregény szuperhős brigádját hozták volna össze… Egytől egyig egyéniségek, más és más gördeszkázási stílussal. Nick Tucker, Kevin Romar vagy Keelan Dadd új generációs „tech wizard”-ok, Lizard King a kreatív őrült, a londoni Lucien Clarke, aki az igazi piszkos utcai folyást képviseli és Boo Johnson az óriás korlátok és hubba-k kivégző tisztje, és a lista csak folytatódik!

deszkaspiknik_1.jpg

A SHOW gerincét pedig olyan legendák képviselik, mint Tom Penny, Chad Muska, Jim Greco vagy Erik Ellington, akik, ha deszkára se állnak is nagy szó, hogy itt lesznek, nem beszélve arról, hogy a DESZKÁS PIKNIKkel fúzióban ők vezetik majd a több éves történelemmel rendelkező felvonulást…

JÚLIUS 15-én (HÉTFŐN) egy szinte teljes napi programmal igyekszünk a legtöbbet kihozni ebből a különleges alkalomból, hogy lerójuk tiszteletünket a gördeszkázás szentélye előtt…

A csapat: Chad Muska, Tom Penny, Jim Greco, Erik Ellington, Lizard King, Terry Kennedy, Neen Williams, Boo Johnson, Lucien Clarke, Nick Tucker, Javier Sarmiento, Furby, Pat Rumney, Spencer Hamilton, Keelan Dadd

Program (Facebook event)

Dedikálás:
15:00-17:00 LOKáL Skate Shop (a Lokál Bár udvarában!!!)

DESZKÁS Piknik felvonulás 17:00 (17:15) A LOKáLtól indul, és az Erzsébet térre érkezik

Síp utca - Wesselényi utca - Károly körút - Bajcsy-Zsilinszky út - Alkotmány utca - Szemere utca - Szent István körút - Teréz körút - Erzsébet körút - József körút - Baross utca - Üllői út eleje - Múzeum körút - Károly körút - Erzsébet tér (A vonulás vége)

SUPRA DEMO 18:30-20:00 – ERZSÉBET TÉR Skatepark

21:00 SUPRA és DESZKÁS PIKNIK PARTY az ANKERT-ben

Mindenkit várunk szeretettel, és nagy lelkesedéssel… LEGYEN EZ EGY EMLÉKEZETES NAP A MAGYAR DESZKÁZÁSBAN!!! PRAISE THE BOARD!!!

Forrás: Deszkás piknik