Kodaly Method indító buli vol 1. w/ Zagar, AKPH, Volkova @ Merlin

Emlékeztek még a City of Satellites című videóra, amely a Kodály Method produkciójaként jött létre? Decemberben írtam erről a videóról, amelyet Szimler Bálint és Rév Marcell közösen hoztak létre a Turbo zenekar zenéjéhez. A klipben voltak háztetők, tetőterasz, gitárok, ütőhangszerek és valami olyan energia ami nem mindennapi. 

Eljött a nap Kodály Method audiovizuális projekt indításának kapcsán egy kisebb fesztivál keretein belül más oldalukról ismerhetjük meg a projektben résztvevő zenekarokat: ma este 21.00-tól a Akkezdet Phiai, a Zagar és a Volkova Sisters állnak a Merlin színpadára sok-sok DJ kíséretében, hogy a projekteket életre keltsék.

"A Kodály-Method egy audiovizuális projekt. Az alapkoncepció olyan videók/kisfilmek sorozata, amelyekben magyar könnyűzenei zenekarok élő produkcióit dolgozzuk fel sajátos formai- és ízlésvilágú vizuális ötletekkel megtámogatva. A hang és a kép egyazon pillanatban jön létre - nem klasszikus videóklipekről van szó, inkább egy kreatív dokumentum anyagról. Célunk, hogy a felvételek mind képileg, mind zeneileg exkluzívak/egyszeriek legyenek." /Kodály Methode/

Kezdés: 21.00 ¤¤ Helyszín: Merlin ¤¤ Belépő: 1200 ft ¤¤ Facebook event